Verhalen voor Onderweg in De Blauwe Salon

Op 27 januari is er weer een verteltheater in De Blauwe Salon. Het thema van deze middag is: Verhalen voor onderweg. Deze keer is Els van Wieringen onze gast, zij speelt de door Nico voor haar geschreven monoloog Uit balans.

Nico vertelt het verhaal De twee heuvels over hoe een man omgaat met geluk en verdriet. Maya vertelt een verhaal van Khaled Hosseini. De rode draad in de verhalen is dat het hoofdpersonage met ingrijpende situaties wordt geconfronteerd en voor moeilijke keuzes komt te staan.

De muzikale omlijsting wordt verzorgd door stem en klank kunstenares Marca Bahlmann.

Aanvang 14.30, vanaf 14.00 ben je welkom! Na afloop wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd. Reserveren gewenst! 06 12525641

Adres: Engelenburg 339 Haarlem.  Bus 73 stopt voor de deur, halte Schuilenburg uitstappen.

deblauwekom@planet.nl  www.deblauwekom.nl

Volgende Blauwe Salon:

Zondagmiddag 24 februari, met liefdesverhalen. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Dick Bartels (gitaar) en Karin de Haan (zang). Meer informatie volgt.

Tweede Kerstdag om 14.30 vertelt Nico  een Italiaanse kerstlegende over een oude clown die op kerstavond nog eenmaal wil schitteren en Maya´s verhaal gaat over  over een eenvoudige jongen die aan het hof van de koning met jaloezie en achterdocht te maken krijgt. Gastvertelster Hanneke van Wieringen presenteert een zelfgeschreven verhaal over een man die op kerstavond  met een rijk gevuld kerstpakket op een koud en leeg station strandt. In de wachtkamer zit o.m. een vrouw met een ratje in haar mantel.

Feestelijke afsluiting!

Maya en Nico

Vanaf 14.00 ben je welkom! Na afloop wordt een  vrijwillige bijdrage gevraagd. Reserveren gewenst! 06 12525641
deblauwekom@planet.nl  www.deblauwekom.nl

Volgende Blauwe Salon:
Zondagmiddag 27 januari met nieuwe verhalen met improvisaties van de stem en klank kunstenaar Marca Bahlmann en gastoptreden Els van Wieringen, zij speelt de monoloog Uit balans die Nico voor haar heeft geschreven. Meer informatie volgt.