Over Ons

De Wijkraad Molenwijk is een groep actieve vrijwilligers. We leveren een bijdrage aan het behartigen van de belangen van de wijk. Ons doel: een mooie, leefbare en levendige wijk. Kernpunten zijn daarbij voor ons samenhang in de wijk, voldoende activiteiten voor jong en oud en aandacht voor cultuur. Dat doen we onder andere in samenwerking met de gemeente, de woningcorporaties, Dock en de wijkagent. We bespreken onderwerpen die in de wijk leven of door de Gemeente Haarlem worden aangedragen.

We willen goed luisteren naar wat de bewoners belangrijk vinden. We proberen zoveel mogelijk de mening van alle bewoners van Molenwijk te vertegenwoordigen. Het reageren op enquêtes of ons uw mening laten weten via Facebook of via het forum op deze website is voor ons belangrijk.

We bieden ook een ontmoetingspunt aan voor de bewoners van Molenwijk. In de voormalige Grafische School aan de Zwemmerslaan heeft de wijkraad een ruimte waar allerlei activiteiten kunnen plaatsvinden. Informeer naar de mogelijkheden via info@wijkraadmolenwijk.nl.

Wilt u ook iets doen voor de wijk dan nodigen wij u graag uit om eens een vergadering bij te wonen. Wij vergaderen in de lerarenkamer van de voormalige Grafische School, Zwemmerslaan 1, op de derde dinsdag van de maand, aanvang 20.00 uur. We vergaderen niet in de maanden juli en december.

Het bestuur

Riet Ooms

Riet Ooms

Voorzitter
Ruud Norg

Ruud Norg

Penningmeester
Vacature

Vacature

Wouter Moné

Wouter Moné

Wijkraadslid
Joop Spiekermann

Joop Spiekermann

Wijkraadslid
Jamila Ereduani

Jamila Ereduani

Wijkraadslid
Loes Penning

Loes Penning

Wijkraadslid
Ruud Licht

Ruud Licht

Wijkraadslid