Eenakterfestival

Schalkwijk bruist! Een nieuw stadsdeelhart, een bloeiende jongerencultuur, een bioscoop en aantrekkelijke horeca, tal van initiatieven vanuit bewoners en veel groen: Schalkwijk wordt steeds aantrekkelijker.

Samen met een aantal professionele en semi-professionele theatermakers voegt het WereldCultuurHuis daar theater aan toe. Met ENAK wordt Schalkwijk een festival rijker. Drie dagen lang korte theatervoorstellingen die de bezoekers vermaken en ontroeren, kennis laten maken en mee doen leven met gewone en ongewone mensen die soms op ons lijken en soms ook weer (met) niet.

We nodigen iedereen uit om op vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 februari 2023 mee te genieten van deze eerste editie van het Haarlemse eenakterfestival ENAK.

Beste mensen,

met veel plezier kondigen we ENAK aan, het eerste eenakterfestival in Haarlem. Georganiseerd door een paar enthousiaste toneelspelers (professioneel en semi-professioneel), die graag spelen op ongebruikelijke plekken waar niet vanzelfsprekend wordt gespeeld. We wilden graag in Schalkwijk spelen, want daar is nog niets op het gebied van theater.
En dat is gelukt: we presenteren op 10, 11 en 12 februari a.s. 6 korte toegankelijke voorstellingen in de Wereldmuziekschool onder de titel ENAK eenakterfestival. Van een ontroerende voorstelling over de kracht van (Joodse) muziek, via pittig muziektheater en moderne relatieperikelen: er komt van alles voorbij.
We wilden de toegangsprijzen zo laag mogelijk houden om ook mensen die nooit naar theater (kunnen) gaan een of meer fijne voorstellingen te bieden. Op wat onkostenvergoedingen na werkt iedereen vrijwillig en gratis mee. Daarom hopen we van harte dat u in uw krant, op website of op sociale media aandacht wil besteden aan ENAK.

Voor meer informatie kan u contact opnemen met ondergetekende.

Hartelijke groet en hopelijk tot ziens,

Rob van Weegen telefoonnummer 06 37457066