Update: Geen Buurtcamping

Beste lezer,

Tijdens de persconferentie vorige week van Minister-President Mark Rutte werd duidelijk dat evenementen deze zomer geen doorgang kunnen vinden in verband met de coronacrisis.

Het plan van het kernteam om De Buurtcamping Molenplaspark 2020 te verplaatsen naar augustus valt hierdoor in het water.

Dit zal voor de vele gezinnen die zich hebben aangemeld voor een weekend kamperen een grote teleurstelling zijn en ook het kernteam vindt het erg jammer dat het vakantieweekend in eigen buurt niet doorgaat.

De focus van het kernteam ligt nu op volgend jaar.

Alle betrokkenen zullen dan weer door ons benaderd worden en het kernteam zal zich er wederom voor inzetten een onvergetelijk kampeerweekend te realiseren.

Tot die tijd: Blijf gezond en wij hopen u volgend jaar weer te ontmoeten.

Met vriendelijke groet,
Namens het kernteam,
Sylvia van den Berg


 

8 april 2020

Beste allemaal,

Allereerst: wij hopen dat iedereen in goede gezondheid verkeert. Mocht dit niet het geval zijn: Heel veel sterkte en wordt gauw weer beter!

————————————————————————————–

Er zijn momenteel nog maar weinig uitjes of vakanties te plannen of waar we naar uit kunnen kijken. Alles is afgelast en het advies is ook nog geen vakanties te boeken voor de zomerperiode.

Ook De Buurtcamping Molenplaspark ontkomt niet aan deze realiteit. Met alle maatregelen die gelden, zelfs wanneer deze na 1 juni a.s. ingetrokken zouden worden, zal het kernteam van de organisatie het niet voor elkaar krijgen om binnen één maand alles te regelen voor een gesmeerd lopend, aan niets ontbrekend kampeerweekend.

Om die reden kunnen wij niet anders dan het weekend van 3, 4 en 5 juli te annuleren.

Echter, het kernteam is voorzichtig optimistisch en hoopt dat eind mei alle restricties worden ingetrokken.

Daarvan uitgaand hebben wij besloten het weekend van De Buurtcamping Molenplaspark te verplaatsen naar 7, 8 en 9 augustus.

Wij hopen dat degenen die zich al hadden aangemeld voor de eerste week van juli ook van de van de partij zullen zijn in augustus.

Helaas zullen we rekening moeten houden met een ‘worst case scenario’… wanneer het coronavirus nog niet onder controle is, bestaat de mogelijkheid dat het verbod op groepen / bijeenkomsten met meer personen verlengd wordt. Als een dergelijk verbod eind mei / begin juni nog steeds van kracht is en er nog geen zekerheid is over een einddatum, zullen we genoodzaakt zijn De Buurtcamping Molenplaspark 2020 af te blazen.

Laten we hopen dat het zo ver niet zal komen.

We kunnen allemaal wel een zorgeloos weekend gebruiken na zo’n onwerkelijke, spannende tijd. Laten we er daarom positief tegenaan kijken en ons verheugen op een heerlijke mini-vakantie in eigen buurt!

Graag tot dan!

Kernteam De Buurtcamping Molenplaspark,

Sylvia van den Berg.

PS. Voor vragen, opmerkingen, of mededelingen: debuurtcamping@wijkraadmolenwijk.nl

Wij doen ons best binnen 24 uur te reageren.