Update: Doe mee met het Schalkwijk koor!

Op 21 maart de eerste bijeenkomst gehad van het Schalkwijks koor in het kader van de uitvoering van The Public Domain op 5 en 6 juli in Amsterdam en Schalkwijk.

Het was een groot succes en er waren ongeveer 50 mensen. Ik zou het heel mooi vinden als we dat kunnen verdubbelen bij de eerste repetitie.

Ter inspiratie bijgevoegd een video met een sfeerimpressie van het stuk. Deel dit zoveel als mogelijk met iedereen die je kent.

PS, de repetitieavonden zullen op donderdagen worden gepland.

Geïnteresseerden kunnen zich voor 1 april melden bij info@werelmuziekschool.nl


INTERESSE?


Kom donderdag 21 maart om 19:30 naar de inloop-repetitie met onze gastdirigent Hans Veldhuizen in de Wereldmuziekschool bij winkelcentrum Schalkwijk.

MEEDOEN?
Meld je voor 1 april aan door een mail te sturen naar info@wereldmuziekschool.nl

IN HET KORT
– Iedereen kan mee doen, ervaring is niet nodig!
– Deelname is gratis (ook reiskosten worden vergoed)
– Voertaal is Nederlands, er wordt gezongen in Engels
– 3 repetities bij Wereldmuziekschool Haarlem, 2 repetities in Amsterdam
– Uitvoeringen op vr 5 (Amsterdam) en za 6 juli (Schalkwijk)

Speciaal voor inwoners van Schalkwijk is er een bijzonder project waar iedereen gratis aan mee kan doen: deelname aan het Schalkwijk Koor met optredens op vrijdag 5 en zaterdag 6 juli 2019! We zijn op zoek naar zoveel mogelijk deelnemers.

Wat houdt het in?
Samen met nog 999 andere deelnemers ga je het stuk The Public Domain van de wereldberoemde componist David Lang zingen. Het stuk gaat over wat ons mensen met elkaar verbindt, over wat jij deelt met de mensen om je heen; wat we doen, wat we nodig hebben. De tekst is in het Engels, maar veelal zijn het losse woorden. Tijdens het stuk wordt gezongen, gesproken en geroepen, maar dat hoeft niet op een opera-achtige, theatrale manier. Het mag gewoon zoals jij zou praten of onder de douche zou zingen.

Het Schalkwijk Koor krijgt een eigen koorleider die het stuk met jullie gaat instuderen tijdens 3 avondrepetities in de periode mei/juni. De repetities vinden plaats in de Wereldmuziekschool in het winkelcentrum van Schalkwijk. Hierna zijn er nog 2 repetities in Amsterdam met (een deel van) de rest van de zangers. Op vrijdag 5 juli aan het einde van de dag is het tijd voor dé Nederlandse première van The Public Domain. Deze vindt plaats in de openbare ruimte rondom het WTC gebouw in Amsterdam Zuid. Deze locatie is vanuit Schalkwijk per bus goed bereikbaar.

Op zaterdag 6 juli aan het einde van de dag vindt het optreden plaats in Schalkwijk, op het terrein schuin tegenover de Lidl bij de Floris van Adrichemlaan. Nodig familie en vrienden uit om te komen luisteren en kijken bij dit mega zangspektakel!

Doe mee, en ervaar de magie van het samen zingen!
Deelname aan het project is gratis: we vragen je alleen om bij alle repetities en optredens
aanwezig te zijn. Vraag je buurvrouw, neef, vriend mee, en meld je aan!

Hier de flyer!