Dromenvangers op pad!!

Vrijdag 15 september is de Oasis Game gestart in Molenwijk.

Nadat in het voorjaar de studenten van het Nova College al een motivatieonderzoek hebben gedaan om de dromen van de Molenwijkers te gaan vangen, gaan nu de “professionals” aan de slag. Gisteren is de aftrap gedaan; 16 enthousiaste mensen volgen de training Community building, die wordt aangeboden door Elos Nederland in samenwerking met BEMM en de wijkraad Molenwijk.
Met een heleboel energie gaan de spelers (bewoners en professionals) door middel van opdrachten de wijk in om de meest gemeenschappelijke droom (de Oasis) van de buurtbewoners te ontdekken en tegelijkertijd zoveel mogelijk bewoners enthousiast te maken met hen mee te doen om deze droom werkelijkheid te maken (de Game), door deze samen te ontwerpen en te realiseren in slechts een paar dagen tijd.

Vandaag gaan de Dromenvangers weer de wijk in om dromen te vangen; geef uw wensen door, als ze bij u aan de deur komen, of als ze u op straat aanspreken.
Zondag aan het eind van de middag worden de dromen in kaart gebracht en wordt, samen met u, besproken welke droom volgend weekend gerealiseerd gaat worden. Dat gaat een groots buurtfeest worden! Helpt u mee? Kom zondagmiddag rond 5 uur naar de Waddenschool en praat en werk mee!