Duo La Femme

— Centrum Schalkwijk Klassiek —

Zaterdag 26 september 2020 – aanvang: 13.00 uur

Na een lange stilte komt er weer klassieke muziek in het Centrum Schalkwijk. Het zal als gevolg van de corona-crisis wel met een beperkte toegang zijn, maar gelukkig kunnen we weer van start. Het eerste concert zal worden gegeven door het Duo La Femme, twee vrouwen die één worden in de muziek.

De Sloveense fluitiste, Ema Bajc zal samen met de Belgische harpiste, Lisa de Bruyker een afwisselend programma ten gehore brengen. Beiden zijn afgestudeerd aan het Amsterdams Conservatorium en hebben allebei al een respectabele staat van dienst. Zo heeft Ema gespeeld met het Europees Jeugdorkest en het Concertgebouworkest. Al op jonge leeftijd heeft zij met het kamerorkest van het Sloveens Philharmonisch Orkest een solo concert gespeeld. Lisa speelde onder andere in het Nationaal Jeugdorkest en de Baltic Sea Philharmonic.
Op het programma staan stukken van Mozart, Bizet, Bach, Chopin, Massenet, Elgar en Piazolla.

Het concert begint om 13.00 uur en zal plaatsvinden in het Schalkwijk Theater op het plein voor de voormalige V&D in het Centrum Schalkwijk. Er is een bepekt aantal zitplaatsen dus wees op tijd.

Toegang is gratis