Filmopnames in de wijk

— Woensdagochtend 20 oktober, van 10:00 tot 11:30 —

Ervarigen delen nav de filmopnames in de wijk?

Afgelopen week was er letterlijk veel actie in de wijk. Vooral in de Waddenstraat. De opnames voor de TV film van NCRV/ KRO hebben misschien wel voor uw deur plaatsgevonden.
Het verhaal, het decor, de mensen, de geluidseffecten.  Misschien bracht het u onrust. (de schietgeluiden, knallen, explosies, sirenes etc).

Daarom willen wij graag “Het Openkoffiehuis’ opstellen voor u, voor jou. Het kan zijn dat de geluiden en effecten u een naar gevoel hebben gegeven of er kwamen (nare) herinneringen naar boven.  Op woensdagochtend 20 oktober, van 10:00 tot 11:30 uur ben ik (Gendro) in Het Openkoffiehuis aan de Frieslandlaan. Ik ben er voor u/jou om naar je te luisteren en er samen over te praten.

Mijn naam is Gendro Schijff.

Ik ben de nieuwe Pionier voor de wijk Molenwijk, werkend vanuit Het Openhuis, kerk in de Boerhavewijk.
Graag drink ik samen met u een bakje koffie en luister ik graag naar uw verhaal.