GESLAAGDE VOSSENJACHT IN MOLENWIJK

Op 27 mei, onder een staalblauwe hemel en ongeveer 29⁰C, hebben zo’n 45 Molenwijkers de 5 vossen, die zich hadden verstopt in de wijk, ontdekt. De vossen, vermomd als visser, fotograaf, atleet of tuinman, moesten worden gevonden met behulp van een “blinde” kaart. Dat viel voor sommige speurneuzen nog niet echt mee, dus af en toe moest gebruik worden gemaakt van de noodenveloppe. Maar over het algemeen werden toch alle vossen gevonden, waarna voor jong en oud een verfrissing en iets lekkers (grotendeels aangeboden door Jumbo, dank daarvoor!) stond te wachten.

Het feest werd afgesloten met de prijsuitreiking: het winnende team ontving een medaille en een certificaat van “Vossenjager”. En toen was er de pret van het waterballonnen gooien. Een gezellig samenzijn op het pleintje achter de Jumbo met muziek besloot deze middag.
Iedereen vond het voor herhaling vatbaar, maar…. in het vervolg zouden er meer ouders van ingeschreven kinderen mee moeten komen, zodat we de groepen betere begeleiding kunnen geven.

Dank ook aan de vrijwilligers, die als “vos” een uur hebben zitten wachten op groepen, die hun zouden moeten vinden, en die ons ook van wat leuke foto’s hebben voorzien. Ook de super hulp van de medewerkers van de Kringloopwinkel “de Schalk” is door ons bijzonder op prijs gesteld: zij verzorgden de hele logistiek!
In de wijkkrant van september komt zeker nog een uitgebreider verslag van deze geslaagde middag.