Gesprek Parkeren in Haarlem

De gemeente Haarlem gaat in 2024 met zoveel mogelijk Haarlemmers in gesprek over parkeren. Dit doen we met wijkgesprekken, een online vragenlijst en een burgerberaad. Het doel is om tot nieuwe parkeerplannen te komen voor de stad.

Praat mee over parkeren

In juni en juli organiseert de gemeente wijkgesprekken door de hele stad. Doel van de wijkgesprekken is om te luisteren en te leren waarom er; voor, tegen of niet is gestemd bij het parkeerreferendum. En welke idee├źn en oplossingen er zijn voor de parkeerdruk.

Kom naar het wijkgesprek in uw buurt

Graag nodigt Gemeente Haarlem u uit voor een wijkgesprek in uw buurt. En gaat met u in gesprek over parkeren. De wijkgesprekken zijn in juni en juli in de avond van 19.00 tot 20.30 uur. U bent welkom vanaf 18.45 uur.

Wilt u meedoen? Aanmelden is nodig

Per wijkgesprek is er plaats voor 50 Haarlemmers. Meldt u aan via de website In gesprek met de stad over parkeren in Haarlem | Gemeente Haarlem. En kies voor de buurt waar u woont en een datum. U kunt zich aanmelden met maximaal 2 personen. Aanmelden kan tot 1 dag voor het wijkgesprek van uw keuze. U krijgt een bevestiging van uw aanmelding op het e-mailadres waar u zich mee heeft aangemeld.

Meer weten en vragen

Wilt u meer weten over het gesprek met de stad? Kijk dan op haarlem.nl/gesprekmetdestad. Heeft u vragen over de wijkgesprekken? Mail dan naar gesprekmetdestad@haarlem.nl of bel naar 14 023.

We zien u graag bij een van de wijkgesprekken.