Gezond Natuur Wandelen

Zoals u misschien weet is er in 2015 een wandelgroep (Gezond Natuur Wandelen) hier in Schalkwijk opgezet. Inmiddels, nu bijna 5 jaar later, lopen we nog steeds iedere zaterdagochtend (het hele jaar door) met een grote groep deelnemers (35 á 45), startend vanuit de Molenburg, door het (omringende) groen van Schalkwijk (waaronder het Molenplasparkgebied).
Begin april dit jaar bestaat de wandelgroep 5 jaar en dus vieren we op zaterdag 4 april deze jubileum’verjaar’dag. Gezond Natuur Wandelen en de Molenburg bieden dan aan de wandelaars na de wandeling koffie of thee met gebak aan en vervolgens is er een feestelijke lunch bij Koffie en Koopjes met aansluitend (Oudhollandse) spellen. Overige extra activiteiten die we vanwege het jubileum aanbieden, verspreiden we over het jubileumjaar.
 
Al vele Molenwijkers liepen of lopen gezellig mee op de zaterdagochtend. Wilt u ook lekker mee wandelen? Zie de onderstaande informatie.
 
Wanneer: Elke zaterdag om 10.00 uur
Locatie: Zorgcentrum De Molenburg, Groningenlaan 12 (hoek Betuwelaan), Molenwijk, Haarlem-Schalkwijk
Na afloop is er de mogelijkheid tot het gezamenlijk drinken van een kopje koffie of thee tegen een gering tarief. Regelmatig doen we ook andere gezellige dingen met elkaar (etentjes e.d.).
Contactpersoon: Eva Nijhoff, (06) 1833 1945, maileva@hetnet.nl