Sport in de wijk

Gratis proeflessen vanaf 1 september

Na lang stilzitten tijdens de lockdown mag iedereen weer samen sporten en bewegen. Dat feit wil SportSupport, samen met alle (sport)verenigingen en beweegaanbieders, graag vieren met alle inwoners van Haarlem!

Alle verenigingen en andere beweegaanbieders in jouw buurt openen in september hun deuren, zodat iedereen de kans krijgt om alleen of samen met vrienden en vriendinnen gebruik te maken van gratis proeflessen. Inwoners van jong tot oud kunnen op deze manier verschillende sporten uitproberen om zo te ontdekken welke sport het meest bij ze past.

Verenigingen hebben afgelopen jaar echt ontzettend hun best gedaan om binnen de maatregelen hun sport aan te bieden. Daar hebben wij ontzettend veel waardering voor. Op deze manier hopen we dat inwoners weer hun weg naar de vereniging weten te vinden.

Maak gebruik van het beweegaanbod bij jouw in de buurt, om mensen te ontmoeten en tegelijk weer wat meer te bewegen.

Michel Rog, wethouder Sport gemeente Haarlem, geeft het startsein van de campagne op woensdag 1 september op basisschool de Zuiderpolder. “Daar gaan we het eerste feestje vieren door het uitdelen van de ludieke strippenkaarten, er komt een springkussen en er zal een sportvereniging aanwezig zijn om kinderen en ouders enthousiast te maken voor de sport.”

Meer informatie: www.sportsupport.nl

Berber Stellingwerf, Coördinator PR & Communicatie | bstellingwerf@sportsupport.nl