Herstelacademie programma 2024

Het nieuwe programma voor de eerste helft van 2024 is bekend!

Wij zouden het op prijs stellen als jullie dit programma (digitaal) zoveel mogelijk te verspreiden onder geïnteresseerden, graag met deze brief erbij.

Mensen kunnen zich op de gebruikelijke manier, via de website, aanmelden voor een cursus die zij willen volgen.

Wil je meer weten over de Herstelacademie en ons programma? Vraag dan een informatiegesprek aan. Dat kan  door een e-mail te sturen naar peersupport@herstelacademie.org (vermeld in de e-mail je naam en telefoonnummer) of te bellen met telefoonnummer (06) 5786 6387. Krijg je de voicemail? Spreek dan duidelijk je naam en telefoonnummer in, dan wordt je door een informatiemedewerker/ervaringsdeskundige werkzaam bij de Herstelacademie teruggebeld. Ook als je al bekend bent bij de Herstelacademie, maar graag wilt weten wat wij verder voor jou kunnen betekenen, dan kun je een informatiegesprek aanvragen.

De meest actuele informatie m.b.t. ons aanbod is te vinden op onze website www.herstelacademie.org.

Het aanbod van de Herstelacademie is in eerste instantie bedoeld voor mensen uit gemeenten die de Herstelacademie subsidiëren. Hieronder vallen de gemeenten Haarlem, Haarlemmermeer, Zandvoort, Heemskerk, Beverwijk en Velsen. Voor andere gemeenten kan je contact opnemen met de administratie.

We doen ons uiterste best om iedereen zoveel mogelijk op de hoogte te houden van de ontwikkelingen en wat we wél en niet kunnen betekenen. Iedereen die zich heeft aangemeld, wordt zoveel mogelijk gemaild en waar mogelijk gebeld.

We zijn bereikbaar voor vragen op:

Administratie: (06) 5786 6387 / administratie@herstelacademie.org

Website: www.herstelacademie.org

Herstelacademie Haarlem en Meer

Leonardo Da Vinciplein 73 (eerste etage)
2037 RR Haarlem
tel: 06-33735694
e-mail: administratie@herstelacademie.org
www.herstelacademie.org

Wij zijn bereikbaar op maandag t/m donderdag tussen 10.00-16.00 uur.