Hommeldijk

Asfaltherstel fietspad Hommeldijk

Het asfalt van het fietspad aan de Hommeldijk vertoont veel slechte plekken. De gemeente Haarlem heeft aan aannemer Heijmans Infra gevraagd om deze slechte plekken te repareren. Op maandag 12 juni start Heijmans met deze werkzaamheden. Naar verwachting duurt het werk drie weken.

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden is het voor fietsers en voetgangers niet mogelijk om gebruik te maken van het fietspad. Er is helaas niet voldoende ruimte om veilig te werken en ook de weggebruikers langs het werk te geleiden. De fietsers en voetgangers worden omgeleid. Dit is aangegeven door middel van bebording ter plaatse. Op onderstaande afbeelding is de omleidingsroute met blauwe pijlen aangegeven.

Hinder

Er zal weinig hinder zijn van de werkzaamheden aan het fietspad. Er wordt alleen overdag gewerkt. De omleiding gaat via de Zuid Schalkwijkerweg en de Lage Kadijk, deze route is 600 meter langer dan via de Hommeldijk.

Meer informatie

Heeft u naar aanleiding van dit bericht nog vragen of opmerkingen dan kunt u contact opnemen met Heijmans Infra via haarlem@heijmans.nl.