Infoavond groepsaankoop zonnepanelen

Haarlem, 02-10-13; Gemaakt in kader van Nationale Duurzame Huizenroute in opdracht van de gemeente Haarlem. Sjoerd Andela aan de Terworm 28.

Haarlemmers met een koophuis kunnen meedoen aan de groepsaankoop voor zonnepanelen. Woensdag 19 juni 2019 en donderdag 27 juni 2019 organiseert de Huizenaanpak 2 informatieavonden.

De Huizenaanpak organiseert samen met de gemeente een groepsinkoop voor zonnepanelen. Met zonnepanelen op uw dak kunt u zelf duurzame energie opwekken en wordt uw woning klaar voor de toekomst. Bovendien zorgt u direct voor een beter milieu en gaat uw energierekening omlaag: uw bespaart daarmee maandelijks op uw stroomkosten. Met de collectieve inkoopactie van de Huizenaanpak bent u verzekerd van zonnepanelen met een gunstige prijs en een uitstekende garantie.

Doet u mee?

Bent u woningeigenaar? Dan wilt u weten of uw dak geschikt is, hoeveel zonnepanelen er op kunnen, wat dat kost en wat het oplevert. U kunt zich inschrijven voor de groepsaankoop en/of de informatieavond via www.haarlem-huizenaanpak.nl. De informatieavonden zijn in het gemeentekantoor Zijlpoort, Gedempte Oude Gracht 2, Haarlem. Tijdens de informatieavonden presenteert de Huizenaanpak de producten van de groepsaankoop en licht toe hoe deelnemers 21% BTW kunnen terugvragen bij de Belastingdienst. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij. Per avond zijn er 2 sessies: van 19.00 tot 20.00 uur en van 20.30 tot 21.30 uur.

Wek zelf groene stroom op

Wie deelneemt aan deze actie krijgt eerst een bezoek aan huis van een ervaren, lokale installateur. Als uw dak geschikt is, ontvangt u een maatwerkofferte met een helder advies. Deelnemers beslissen daarna zelf om wel of niet mee te doen. Naast het financiele rendement voor de bewoner zorgen meer zonnepanelen voor een schone, groene en duurzame stad.

De Huizenaanpak is mede mogelijk gemaakt door provincie Noord-Holland en gemeente Haarlem.