Initiatievencafé donderdag 21 juni

Uitnodiging

Op donderdag 21 juni 2018 organiseert gemeente Haarlem het derde Initiatievencafé dat in het teken staat van duurzame voedselvoorziening.
Wij nodigen u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.

Wanneer donderdag 21 juni 2018
Hoe laat Van 17.00 tot 19.00 uur (inloop vanaf 16.30 uur)
Waar DeDAKKAS
Aanmelden initiatief@haarlem.n

Het Initiatievencafé is dé netwerkplek voor maatschappelijke organisaties en ondernemers die in contact willen komen met initiatiefnemers.

Duurzame voedselvoorziening
Eten is een basisbehoefte. Duurzame voedsel­voorziening in of vlakbij de stad is goed voor een groene en een gezonde leef­omgeving en duurzame werk­gelegenheid. Hoe mooi zou het zijn als onze dagelijkse kost duurzaam in de buurt wordt geproduceer en als er op de menukaart van restaurants alleen maar gerechten staan van producten die duurzaam in de regio geteeld zijn?

Netwerk en inspiratie
Tijdens het Initiatievencafé pitchen startende en gevorderde initiatiefnemers een idee om van de stad een fijne plek te maken om te wonen, werken of verblijven. Zij zijn op zoek naar mogelijkheden om hun initiatief verder te brengen.
Voor het publiek is het initiatievencafé een plek om inspiratie op te doen, te netwerken en initiatieven te helpen.

We Make The City
Het initiatievencafé brengt de gemeente, maatschappelijke organisaties en ondernemers bij elkaar om zo duurzame initiatieven verder op weg te helpen. Dit initiatievencafé is onderdeel van WeMakeThe.City. Een 5-daags festival vol activiteiten, debatten, workshops en tentoonstellingen over het stedelijke leven en werken in de Metropoolregio Amsterdam. Donderdag 21 juni = Haarlemdag!

Met vriendelijke groet,
Projectteam Initiatievencafé