Koningsdagactiviteiten bij het winkelcentrum Schalkwijk

Na vele vrijmarkten op de hoek Italiëlaan/Frankrijklaan is door ruimtegebrek in overleg met Gemeente, Politie en Handhaving en de vier wijkraden de beslissing gevallen om de vrijmarkt te verplaatsen naar het Californiëplein bij het Winkelcentrum, daar waar normaal gesproken de dinsdagmarkt wordt gehouden.

De  vrijmarkt  zal nu in het hart van Schalkwijk voor iedereen nog beter bereikbaar zijn, ook voor de deelnemers uit de overige wijken van Haarlem en randgemeenten. Op deze manier is de veiligheid  gegarandeerd en ook de bereikbaarheid voor deelnemers die met de auto komen, deze kunnen gratis parkeren.
Het voordeel is ook dat we meer  uiteenlopende activiteiten daar omheen kunnen aanbieden in het jaar waar Ontmoeting centraal staat. Een podium, muziek, demonstraties en een springkussen zullen zeker de sfeer verhogen en  dit feest tot een onvergetelijke dag maken!
Er is nog genoeg ruimte in het programma , u bent van harte welkom om mee te denken over de invulling. Heeft u nog vragen of leuke activiteiten te melden mail ons dan op onderstaand mail adres.
Om het feest in goede banen te leiden kunt u een kraam van 4 meter breed huren of kosteloos een oranje zeil-plek te reserveren van 2 bij 3 meter breed. Uitleg krijgt via de site.
Op emailadres :  koningsdagvrijmarktschalkwijk@winkelcentrumschalkwijk.nl  kunt u zich aanmelden.