Kunstnest Schalkwijk

Persoonlijke uitnodiging

Opening Kunstnest in de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk

De afgelopen weken is er hard gewerkt door Neide Bastos en haar team om een Kunstnest atelier te realiseren. In dit creatieve nest kunnen ‘crea-kuikens’ uit Schalkwijk hun kunstzinnige hart ophalen door te schilderen, tekenen, knutselen en het volgen van theater workshops.

Op zondag 7 november is de feestelijke opening van het Kunstnest-atelier in de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk. Vanaf 14:00 uur zijn ouders en kinderen welkom om het Kunstnest te komen ontdekken en kennis te maken met Neide.

Wat is Kunstnest precies?

Bij Kunstnest worden de deelnemers spelenderwijs tot onderzoek en experimenteren uitgedaagd met op de locatie aanwezige materialen. De bijeenkomsten in het atelier duren anderhalf uur en vinden wekelijks plaats. Deelname is volledig gratis! Per keer is er plek voor 8 artistieke deelnemers.

Het atelier is voor kinderen van de basisschoolleeftijd (4 -12 jaar) en zal na de feestelijke opening elke maandag, dinsdag en woensdag geopend zijn in de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk van 15 uur tot 17 uur. Ook zullen er workshops worden gegeven in het weekend en schoolvakanties.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Neide Bastos

E-mail: Neide.bastos@live.nl

Website: www.kunstnest.org


Copyright © KUNSTNEST_2021* All rights reserved.

Reacties zijn welkom op info@kunstnest.org

Ons postadres is:
Stichting Kunstnest
Laan van Berlijn 307
2034 SM Haarlem