Leefomgevings enquête voor afstuderen

Hallo, ik ben Anouk van Duinkerken.
Momenteel ben ik bezig met afstuderen van de studie Communication, Health and Life Sciences aan de Wageningen Universiteit. Dit doe ik bij de Antea Group, hier ben ik bezig met een onderzoek naar de gezondheid en het welbevinden van bewoners. Voorbeelden hiervan zijn geluidsoverlast, mooie parken of goede fietspaden. Dit is vooral in stedelijk gebied erg belangrijk, hoe blijven mensen gezond en gelukkig in een stad die steeds verder groeit?

Het betrekken van bewoners hierbij is erg belangrijk, jullie weten namelijk precies waar de knelpunten liggen en wat jullie belangrijk vinden om te veranderen. De input van jullie als bewoners zou ik graag verzamelen via een enquête, die al opgesteld is:  https://wur.az1.qualtrics.com/jfe/form/SV_3I434bgYKrH8JDL

Later zullen we het resultaat van de enquete bekendmaken.

Alvast bedankt voor de medewerking!