Lezing – Web van het denken

– 7 november 2019 –

Als ik blijf kijken zoals ik altijd heb gekeken,
blijf ik denken zoals ik altijd heb gedacht en
blijft mij overkomen wat mij altijd overkomt’

Inzicht in het denken resulteert in betere waarnemingen, keuzes, handelingen en gevolgen.
Onze waarnemingen vinden voornamelijk plaats via ons denken. De gevolgen zijn bepalend voor ons welzijn. We leiden of lijden. We beginnen onze zinnen met ‘ik denk dat …..’, maar hebben nimmer onderzocht wat dat denken precies is en hoe het ons beperkt en misleidt.

Een bijzondere lezing door de in Molenwijk wonende Jan Oostenbrink, auteur en uitgever van de autobiografie Innerlijke Bereidheid. Hij verdiepte zich ruim 30 jaar in Bewustwording & Verandering en heeft ruim 20 jaar cursussen, gespreksgroepen, consulten en lezingen gegeven en begeleid.

Spreker: Jan Oostenbrink.
Datum en tijd: donderdag 7 november, 20.00 uur.
Plaats: De Luifel, Herenweg 96, Heemstede.
Kosten: € 8,-
Inhoudelijke info: tel. 06 – 50 81 56 97
Aanmelden: De Luifel, op werkdagen tel. 023 – 548 38 28.