MERKT U ER AL IETS VAN?

Nadat afgelopen zondag maquettes zijn gemaakt van hoe een paar plekken in onze wijk kunnen worden opgefleurd, gaan we komend weekend met z’n allen aan de slag om deze maquettes in het echt te bouwen!

Met hulp van super partners: gemeente Haarlem, Spaarnelanden,  maar ook diverse bedrijven die spullen gratis ter beschikking stellen, slagen de harde werkers van de Games erin om binnen een paar dagen kleine wondertjes te verrichten. En het is nog lang niet klaar! Op dit moment worden spullen verzameld, en gereedschappen. We zoeken nog: handen om te helpen in het weekend, mensen die kennis kunnen leveren op het gebied van tuinieren, schilderen, creativiteit.

Bent u goed in tuinieren, kunt u – samen met de kinderen uit de buurt – in een weekend een insectenhotel bouwen, bent u handig met de schilderskwast, of bent u gewoon heel erg sterk?

Dit hebben we allemaal nodig: mankracht en creativiteit. En dan laten we zien, dat als je echt iets wilt, je dit in een heel korte tijd kunt bereiken: SAMEN!

Kijk alvast mee naar de tot nu toe gedane werkzaamheden en denk na, wat uw bijdrage voor het weekend kan zijn (ook lekkere taarten voor de harde werkers zijn van harte welkom)….

Tot zaterdag, of zondag.

Als alles is gelukt, sluiten we af met een daverend feest!!