Muziek in de kerk

Jonge pianist speelt Schubert en Liszt

12 Oktober geeft Alfredo van de Munt, piano, een concert in de Ontmoetingskerk. Alfredo is geboren in Jakarta op 7 januari 2001. Op 3,5 jarige leeftijd begon hij met piano spelen bij Isabelle de Vlaminckx’s aan het Musique et Spectacle in Wavre, België. In 2012 won hij de eerste prijs (cat.A) van de Cavatine-competitie in Namen.

In 2014 behaalde Alfredo de eerste prijs (categorie B) van de Steinway Competition in het Concertgebouw van Amsterdam. Ook won hij een eerste prijs bij een wedstrijd in Slovenië. En in 2018 won hij de derde van de Steinway Competition in BOZAR (Brussel).

Na lessen in Hongarije en in Leuven, volgde Alfredo lessen in Brussel. In 2020 ging zijn grote wens in vervulling en werd hij aangenomen aan het Conservatorium van Amsterdam bij pianodocent David Kuyken.

Afgelopen jaren heeft Alfredo een aantal keer live bij Podium Witteman mogen optreden als solist en kamermusicus, Ook heeft Alfredo afgelopen zomer een aantal werken opgenomen van componist Chiel Nugter in het Concertgebouw van Amsterdam die nu op Spotify en Youtube beschikbaar zijn. Dat er in de Ontmoetingskerk een pianist komt spelen met zoveel talent, die bij zoveel goede docenten heeft gestudeerd en diverse prijzen heeft gewonnen, is heel bijzonder. Het concert moet wel erg goed worden en u bent van harte welkom om het bij te wonen.

Ontmoetingskerk, Frankrijklaan 4, donderdag 12 oktober, 20.00-20.45 uur,
De kerk is open om 19.30 uur, vrije toegang, maar bij de uitgang vragen we u om een bijdrage.