Muziek in de kerk

     What should we duo?

11 mei komt het bovengenoemde duo in de Ontmoetingskerk, twee jonge vrouwen op alt-viool en cello.

De altvioliste Elisa Misas Santín uit Spanje, speelt nu in Nederland in het Nationaal jeugdorkest. Elisa studeerde aan het conservatorium van Cadiz, maar al haar 17e ging ze de Masteropleiding in Amsterdam doen. Ze won verschillende prijzen.

Ook de celliste Ines López Gallagher won verschillende prijzen. Ze is geboren in Ierland, studeerde Cum Laude af aan het conservatorium van Madrid. In 2019 begon ze de Masteropleiding in Amsterdam, waar ze nu studeert bij Pieter Wispelwey.
Beide jonge vrouwen hebben in het Concertgebouw gespeeld en in Konzerthaus Berlin. Dat kan je wel echt jong toptalent noemen. En 11 mei dus gewoon in de Ontmoetingskerk.

Het zijn niet alleen bijzondere talenten, ze zullen ook bijzondere werken spelen. Het gaat om werk van Jean-Baptiste Barrière (1707-1747), Max Reger (1873-1916) en Garth Knox (1956-)

Dit concert kunt u 11 mei bijwonen in de Ontmoetingskerk, Frankrijklaan 4, Haarlem, Schalkwijk. Het begint om 20.00 uur, duurt tot ongeveer 20.45 uur. Welkom vanaf 19.30 uur. Vrije toegang, we vragen wel een vrijwillige bijdrage bij de uitgang.

Copyright © 2023 Muziek in de Kerk – Ontmoetingskerk Haarlem, All rights reserved.
You are receiving this email because you opted in via our website.

Our mailing address is: Muziek in de Kerk – Ontmoetingskerk Haarlem
Frankrijklaan 4, Schalkwijk, Haarlem, Noord-Holland 2034 BA