Muziek in de kerk

Dag Muziekliefhebber,

8 juni is het volgende concert van Muziek in de kerk. Er komen twee jonge musici . Zij hebben een wel heel bijzonder programma bedacht. Ze voeren werken uit van 8 verschillende componisten, maar van deze werken maken ze één geheel. Het wordt één concertstuk van 45 minuten zonder pauze of applaus. Bij het samenstellen van dit stuk zijn ze uitgegaan van 3 Griekse mythologische figuren: (Syrinc, een faun en Linos). Er is tijdens de uitvoering geen pauze en er mag tussendoor niet geapplaudisseerd worden. Zo blijven zowel musici als publiek ‘in het stuk zitten’, de spanningsboog wordt niet doorbroken.

Het stuk wordt uitgevoerd door Camillie Schneegans op fluit en Carlos Marín Rayo op piano.

Camille is geboren en Straatsburg en heeft vorig jaar haar master (Cum laude) gehaald aan het conservatorium van Amsterdam. Ze heeft opgetreden in verschillende landen, hier in Nederland o.a. met het Concertgebouworkest.

Carlos is vorig jaar afgestudeerd aan het Conservatorium van Amsterdam, heeft in heel veel Europese landen opgetreden, hier in Nederland in het Concertgebouw, de Doelen, Tivoli Vredenburg. Hij is ook ‘artist in residence’ aan de George Mason University in Fairfax, VA, in the Verenigde Staten.

Camille en Carlos hebben elkaar leren kennen tijdens hun masterstudie aan het Conservatorium van Amsterdam. Ze ontdekten dat ze dezelfde doelen nastreven en hebben sindsdien veel samen gerepeteerd en opgetreden.

Donderdag 8 juni van 20.00-20.45 uur in de Ontmoetingskerk, Frankrijklaan 4. De entree is gratis en zoals altijd vragen we bij de uitgang om een vrijwillige bijdrage.

We hopen u te zien.

Vriendelijke groet,
Ineke Lambers
06 10068063
namens ‘Muziek in de kerk’