Ontmoet klassiek

Dag muziekliefhebber,

In april is er een concert rond het thema ‘eten’. Voor dat concert nodigen we u graag uit. Hieronder volgt meer informatie.

De Franse sopraan Agathe Labardie en de Belgische pianist Pieter Bogaert komen 11 april naar de Ontmoetingskerk. Ze noemen hun programma: ‘Bon appétit’, een concert voor wie van eten houdt.
Het programma ziet eruit als een menu. Steeds andere componisten verzorgen een gang van het menu.
Het begint met Champagne (Massenet) dan volgen Voorgerechten (o.a. Cole Porter), daarna hoofdgerechten vervolgens kaas en nagerechten. Behalve werk van Massenet en Porter, worden stukken van Bach, Offenbach, Schubert, Rossini, Bernstein uitgevoerd.

Het wordt dus een heel gevarieerd, afwisselend concert.

Agathe Labardie is afgestudeerd aan het conservatorium van Parijs. Nu volgt ze de Masteropleiding in Amsterdam, daarnaast treedt ze op. Ook volgde ze diverse masterclasses. Ze geeft les aan amateurzangers én: ze houdt van wijnproeverijen.

Pieter Bogaert studeerde tegelijkertijd muziek in Cambridge en natuurkunde in Oxford. Na deze studies is hij naar Amsterdam gekomen om er de Masteropleiding aan het conservatorium te doen. Ook volgde hij masterclasses liedbegeleiding, o.a bij Elly Ameling. Pieter werkt als pianocoach aan het conservatorium van Zwolle en als pianist bij het de Dutch National Opera Academy.

Het concert begint om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 20.45 uur. De kerk is open om 19.30 uur. De toegang is vrij, maar, zoals altijd vragen we wel om een vrijwillige bijddrage.

We hopen u te mogen begroeten.

Met vriendelijke groet,
Ineke Lambers, namens de werkgroep Ontmoetklassiek.