Opening Verteltheater De Blauwe Salon

Op zondagmiddag 18 maart een paar dagen voor Wereldverteldag opent Verteltheater De Blauwe Salon haar deuren, met verhalen, gedichten en live muziek. Nico en Maya vertellen verhalen en Nico draagt enkele gedichten voor. Gastvertelster Hanneke van Wieringen komt een speciaal zelfgeschreven verhaal vertellen bijgestaan door Maya.

Dick Bartels omlijst het programma met klassieke gitaarmuziek. Ter gelegenheid van deze feestelijke gebeurtenis schenken wij na afloop een borrel. Er is plaats voor 20 personen, reserveren is gewenst. deblauwekom@planet.nl of 06 -12525641

Verteltheater De Blauwe Salon met een schatkist aan verhalen vol humor en wijsheid!

Locatie: Engelenburg 339 2036 RK Haarlem. Tijd: 14.30 – 16.00.

Website: www.deblauwekom.nl

Verteltheater on demand!

Heeft u iets vieren of te herdenken dan ontvangen wij u graag samen met u gasten. In overleg met u stellen wij een programma samen. Met verhalen, poëzie en naar keuze live muziek. In de pauze is er koffie en thee. We hebben in de afgelopen 15 jaar een breed repertoire aan verhalen opgebouwd. Zelfgeschreven op verzoek aan de hand van een thema, of zelf verzonnen rondom historisch Haarlemse gebeurtenissen zoals het bezoek van de koning van Zweden in 1600 dat een bijzonder einde kende. Of hoe de Haarlemmers aan de naam muggen komen, hoe een markante vrouw de stad bedreigde. Verhalen met humor een knipoog naar het verleden. We beschikken over vele verhalen uit andere culturen die tot ieders verbeelding spreken. Nico is behalve verteller ook dichter en kan elke gelegenheid verwoorden met een toegankelijk gedicht. Naast het Verteltheater De Blauwe Salon blijven Nico en Maya op verzoek met hun verhalen en voorstellingen naar andere locaties komen.

P.s. Wij zijn geen commerciële organisatie werken met vergoedingen of we vragen een vrijwillige bijdrage om onkosten te dekken.