Radio-livechat burgemeester Jos Wienen

5e live-chat met burgemeester Jos Wienen

De maatregelen volgen elkaar snel op, omdat het aantal besmettingen en ziekenhuisopnamen weer stijgen. Er zijn vast veel vragen over de nieuwe maartregelen. De Haarlemse burgemeester Jos Wienen chat maandagavond 5 oktober van 19.30 tot 20.30 uur daarom weer live met Haarlemmers. Via het Facebook- en Instagramaccount van gemeente Haarlem beantwoordt de burgemeester live zoveel mogelijk vragen van Haarlemmers over de coronacrisis.

Haarlemmers kunnen alle vragen over de coronacrisis aan de burgemeester stellen. Bijvoorbeeld vragen over de gevolgen van het coronavirus, wat er zo belangrijk aan die anderhalve meter afstand is en welke maatregelen speciaal voor Haarlem gelden. Of zijn er vragen over ouderenzorg, over wat er nu wel en niet mag en over welke ondersteuning er nu nog is voor ondernemers.

Vragen stellen en de livechat volgen
Vragen zijn live te stellen onder de uitzending op de Facebookpagina van gemeente Haarlem, en via de uitzending op de Instagrampagina van gemeente Haarlem.

Waarschijnlijk kunnen niet alle vragen aan bod komen, maar de burgemeester beantwoordt er zoveel mogelijk.


De Haarlemse burgemeester Jos Wienen heeft dinsdagavond 26 mei van 18.00 tot 19.00 uur de vierde live-chat. Een nieuwe vorm, waarmee ook weer een andere groep Haarlemmers wordt bereikt. De burgemeester is aanwezig in de studio van Haarlem105 om vanuit daar via radio, maar ook via de Facebook- en Instagrampagina van gemeente Haarlem vragen van Haarlemmers over de coronacrisis live te beantwoorden. De livechat wordt door Haarlem105 gepresenteerd waarbij enkele vragen nu ook direct live in de uitzending gesteld kunnen worden. Passend bij een radioprogramma wordt het geheel afgewisseld door muziek. Haarlemmers kunnen hiervoor ook een verzoeknummer aanvragen. De uitzending is ook te volgen via Haarlem105 tv.

Haarlemmers kunnen alle vragen over de coronacrisis, die hen bezighouden, aan de burgemeester stellen. Zijn er vragen aan de burgemeester over de gevolgen van het coronavirus, wat is zo belangrijk aan die anderhalve meter afstand en welke maatregelen gelden speciaal voor Haarlem? Of zijn er zorgen over ouderen, waar kun je vertellen over initiatieven voor anderen, mag je nog naar buiten en met hoeveel mensen dan, welke ondersteuning is er voor ondernemers?

Vragen stellen en de livechat volgen
Via Haarlem105: https://www.facebook.com/Haarlem105/
Vragen eerder insturen kan ook via: Via https://haarlem105.nl/livechat

Live in de uitzending om een vraag te stellen aan de burgemeester?
Bel dan met Haarlem105 via telefoonnummer 023-5316161

Via gemeente Haarlem Facebook of Instagram
Zet de vraag in de chat https://www.facebook.com/gemeente.haarlem/
Zet de vraag in de chat https://www.instagram.com/gemeentehaarlem/?hl=nl

Uitzending volgen?
Radio via: 89.9 FM, Kabel: 103.3 FM of via Haarlem105.nl/live
TV via: Haarlem105.nl/tv of Ziggo TV Haarlem kanaal 36, Ziggo TV Heemstede kanaal 43, KPN en XS4ALL TV kanaal 1323 en T-Mobile kanaal 719.

Niet alle vragen komen aan bod, maar de burgemeester gaat zoveel mogelijk vragen beantwoorden.