Schalkwijk Uit De Kunst

Hier de Arabische aankondiging.
Hier de voorwaarden.

Beste Amateurkunstenaars,

Schalkwijk Uit De Kunst is na ruim 10 jaar terug! Dit evenement vindt plaats van 28 t/m 29 maart 2020 in Centrum voor Ontmoeting Da Vinci. De kunst van amateurkunstenaars uit Schalkwijk wordt dan een heel weekend tentoongesteld. De komende periode gaan we aan de slag met de voorbereidingen, waarbij we op zoek gaan naar zoveel mogelijk bewoners die deel willen nemen. Wij zijn overtuigd dat de diversiteit van kunstuitingen een prachtige expositie zal opleveren. U kunt zich nu al aanmelden, via onderstaand mailadres. Bent u een organisatie, bedrijf of initiatief dat maatschappelijke evenementen steunt? Mail ons, wij komen graag met u in contact over de mogelijkheden!

Inwoners uit Schalkwijk of Schalkwijkgerelateerde personen hebben voorrang tot 1 maart 2020.

Inwoners uit de rest van Haarlem kunnen inschrijven via de mail en komen op de wachtlijst tot 1 maart en als er dan nog plaats is kunnen ook zij,op volgorde van inschrijving,exposeren.

(Schalkwijk) Uit de Kunst is een burgerinitiatief van een aantal cultuurliefhebbers uit Haarlem. Dit evenement is in 2010 voor het eerst georganiseerd, met veel succes. Nu dat we veel vraag krijgen uit Schalkwijk over een vervolg, pakken we het initiatief weer op, om in 2020 iets prachtigs neer te zetten in de wijk.

De voorbereidingen zijn nu in volle gang, meer informatie volgt.

Met vriendelijke Kunstgroet,

(Schalkwijk)Uit De Kunst SUDK

Voor aanmeldingen, steun of informatie, mail ons: schalkwijkuitdekunst@gmail.com of haal de aanmeldingsformulieren op bij de 3 wijkcentra van Dock, Da Vinci, De Ringvaart en De Wereld.De ingevulde formulieren kunt u daar ook weer inleveren VOOR 1 maart 2020.

Zie ook Facebook,Twitter en website:schalkwijk-uit-de-kunst@jimdosite.nl