Start herinrichting Europaweg vanaf maandag 31 juli

Maandag 31 juli start aannemersbedrijf Ooms Construction bv in opdracht van de gemeente Haarlem met de herinrichting van de Europaweg.

De herinrichting van de Europaweg vindt plaats, tussen de Schouwbroekerbrug en de Aziëweg. De werkzaamheden bestaan uit het versmallen van de rijbaan (van 2×2 naar 2×1), het aanbrengen van nieuw asfalt en het aanleggen van een brede groene middenberm. Vier kruisingen in dit traject worden heringericht met een rotonde. Dit zijn de kruisingen van de Europaweg met de:

  •  Zwemmerslaan – Engelandlaan tot aan de Vilniusstraat
  •  Laan van Angers – Zuiderzeelaan tot aan de Vlielandhof
  •  Groningenlaan tot aan de Albert Schweitzerlaan
  •  Costa del Sol tot aan de oversteekplaats bij het politiebureau

De werkzaamheden starten maandag 31 juli en duren tot medio mei 2018. Eerst starten de verkeersmaatregelen en wordt het bouwterrein ingericht. Om de overlast te beperken wordt het werk in verschillende fases uitgevoerd. We houden u gedurende de uitvoering op de hoogte. Meer informatie kunt u vinden op de projectwebsite van de gemeente Haarlem: www.haarlem.nl/europaweg

Informatie – inloopavond
Wilt u meer informatie over de werkzaamheden, dan bent u van harte welkom op de inloopavond Europaweg die plaatsvindt op:
Maandag 3 juli 2017
19:30 tot 21:00
Wijkcentrum De Wereld, Laan van Berlijn 1, Europawijk Haarlem
Heeft u naar aanleiding van dit bericht of tijdens de werkzaamheden vragen over dit project, dan kunt u contact opnemen met omgevingsmanager Rob Entes via 06 19043782 of rentes@ooms.nl