Tentoonstelling Noord-Holland opgewekt!

Kom ook met je ouders, opa en oma of broer en zusje naar de reizende tentoonstelling Noord-Holland Opgewekt! De tentoonstelling neemt je mee terug in de tijd. Al eeuwenlang wordt er energie opgewekt en wordt hiervoor het landschap veranderd. Dat doen we vandaag de dag nog steeds. Welk beeld heb jij als het over energie gaat?

In het dagelijks leven kunnen wij niet zonder energie: het is er altijd en overal. Telefoon alweer leeg? Oplader in het stopcontact en door! Ontbijt op bed? Eieren koken op het gasfornuis, broodjes in de oven en smullen! Hockeytraining? Alle spullen in de auto en gaan! En er is meer dan genoeg. Maar wacht eens… is dat wel zo?

De tentoonstelling Energie van vroeger en voor later’ is te gast in de kas bij het Kweekcafé aan de Kleverlaan in Haarlem. Je kunt de tentoonstelling doordeweeks op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag bezoeken van 8.30 tot 17.00 uur en in het weekend van 9.30 tot 17.00 uur. De tentoonstelling is in ieder geval tot februari 2018 in de Haarlemmer Kweektuin.

Lees het volledige nieuwsbericht op degroenemug.nl.