Uitnodiging inloopbijeenkomst

Beste dames en heren,

Zoals jullie weten is de vernieuwing van Centrum Schalkwijk in volle gang. Met nieuwe winkels, een bioscoop en woningen in de Casablancastraat. En een nieuw marktplein bij het Californiëplein.

Evert Haverkortplein en openbare ruimte vernieuwd

In de zomer van 2022 is begonnen met het werk aan de Ceylonpoort, de oude VNU-toren aan de noordkant van het winkelcentrum waar ongeveer 160 huurappartementen komen. Ook de buitenruimte daarom heen en het Evert Haverkortplein worden daarom opgeknapt. Zodat het straks voor omwonenden en bezoekers een mooie en uitnodigende omgeving is.

Inloopbijeenkomst dinsdag 21 februari

Graag informeren we jullie dat er op dinsdag 21 februari een inloopbijeenkomst is in Wijkcentrum de Wereld. Omdat het voorlopige ontwerp openbare ruimte Ceylonpoort in de inspraak ligt tot 2 maart 2022, is er een inloopbijeenkomst waarbij gemeente de aanwezigen via panelen de eerste schetsen van het voorontwerp van het Evert Haverkortplein en het gebied eromheen wil laten zien. Een team van collega’s van de gemeente Haarlem is aanwezig om vragen te beantwoorden of een toelichting te geven. Jullie zijn van harte uitgenodigd!

  • Waar: Wijkcentrum de Wereld, Laan van Berlijn 1, Haarlem
  • Tijd: tussen 17:00 – 20:00 uur
  • U kunt inlopen wanneer u wilt, aanmelden is niet nodig.

We nodigen omwonenden uit via een uitnodigingsbrief die donderdag 9 februari of vrijdag 10 februari op de mat ligt. Mocht u hier vragen over krijgen of opmerkingen van mensen dat het niet bezorgd is, laat u het dan weten?

Verder vroegen wij ons af of het mogelijk is om een berichtje in de nieuwsbrief te plaatsen. In de bijlage een voorbeeldtekst die jullie kunnen gebruiken.

Mochten er nog vragen zijn, dan hoor ik het graag!

Wij zien jullie graag 21 februari!

Vriendelijke groet, Michael Kaldenhoven Procesmanager

Gemeente Haarlem & Zandvoort Algemeen telefoonnummer: 14 023

Haarlem.nl/contact