Vragenlijst onderzoek impact corona voor laaggeletterden

De vragenlijst invullen 

De vragenlijst kan ingevuld worden op: www.ikonderzoekmee.nl/vragenlijst/co2
De vragenlijst kan ingevuld worden tot en met 3 mei.

Waar gaat de vragenlijst over? 

De tweede vragenlijst bestaat voor een deel uit dezelfde vragen als de eerste vragenlijst. Hierdoor kunnen we zien hoe bijvoorbeeld de mentale gezondheid door de tijd heen veranderd.

Daarnaast stellen we aan de hand van de eerste resultaten wat aanvullende vragen. Zo willen we onder andere meer inzicht krijgen in hoe er wordt omgegaan met het wegvallen van de dagstructuur. En wat er voor nodig is om beter om te gaan met het wegvallen van de structuur.

De vragenlijst is qua lengte vergelijkbaar met de eerste vragenlijst. En bestaat uit ongeveer 45 vragen. Wilt u de vragenlijst eerst een keer zelf doorlopen? Gebruik dan de TESTLINK: www.ikonderzoekmee.nl/vragenlijst/co2-test 

Uitleg over het onderzoek voor de deelnemers 

Hier is een folder met uitleg over het onderzoek. Er is ook een filmpje waarin uitgelegd wordt waar het onderzoek over gaat.

Dit filmpje kan hier bekeken worden: https://www.youtube.com/watch?v=2NPHQFrFZLA

De folder en het filmpje kunnen gedeeld worden met de mensen die jullie zien en spreken in de wijk.

Afhankelijk van de persoon kan de vragenlijst zelfstandig ingevuld worden. De vragen kunnen voorgelezen worden, en antwoorden kunnen ingesproken worden. Het is dus niet nodig om goed te kunnen lezen en schrijven.  Uiteraard mag er ook ondersteuning geboden worden bij het invullen van de vragenlijst. U kunt de vragenlijst samen met de persoon invullen als u dit wilt.

In het volgende filmpje wordt uitgelegd hoe de vragenlijst ingevuld kan worden: https://www.youtube.com/watch?v=loGwe5XzMts

Wie mag er mee doen? 

Iedereen die wat meer moeite heeft met lezen en schrijven en ouder is dan 16 jaar mag de vragenlijst invullen.

Ook mensen die de eerste vragenlijst niet hebben ingevuld mogen meedoen.

Voor ondersteuning bij het invullen van de vragenlijst:

Eline Heemskerk
Projectleider eHealth4All
06 34547218
Werkdagen: ma, di, wo, do