Week van de Ontmoeting (Update)

Programma en uitnodiging voor de opening van de Week van de Ontmoeting.

Dit jaar vindt de Week van de Ontmoeting plaats van 27 september tot en met 6 oktober. De Week van de Ontmoeting is onderdeel van de landelijke Week tegen de Eenzaamheid en is een initiatief van de coalitie Erbij.

In Haarlem Noord en het Centrum doet men al enkele jaren mee aan deze week, en sinds vorig jaar zijn ook de stadsdelen Oost en Schalkwijk aangehaakt. In deze week bruist heel Haarlem dus van de initiatieven! Een uitgelezen kans om eens te proeven van allerlei initiatieven en activiteiten en op een andere manier met elkaar in contact te komen en gezamenlijke interesses te delen. Het thema dit jaar is Kunst en Cultuur.

Na het succes van vorig jaar doen ook in 2018 verschillende partijen uit Schalkwijk weer mee. Het programma voor Schalkwijk is nog in de maak, maar we kunnen alvast een tipje van de sluier oplichten. Zo kunt u meelopen met een natuur en cultuur wandeling in Meerwijk (ook voor mensen die slechter ter been zijn), aanwezig zijn bij de aftrap van de nieuwe bewegingsactiviteit van Zorgbalans samen met DOCK en sportsupport, en eens proeven van andere culturen tijdens de eettafels in de Ringvaart en Da Vinci. Of begin de week swingend bij de Zumba en Werelddans op dinsdagochtend. Het programmaoverzicht zal vanaf begin september beschikbaar zijn. U kunt deze vinden op de locaties van DOCK en natuurlijk delen we deze ook op de facebookpagina van DOCK en op www.Haarlemontmoet.nl.

Tot ziens tijdens de Week van de Ontmoeting in Schalwijk!

Susanne de Smit – van Leeuwen

DOCK Haarlem