Where are you Adam?

Where are you, Adam? 

Benefiet filmvertoning

 Op 12 januari de bijzondere documentairefilm ‘Where are you Adam?’ vertoond in Doopsgezind Haarlem.

De filmvertoning begint om 20.00 uur. De entree bedraagt € 10,- (kaarten bij de entree).

De opbrengst zal geheel ten goede aan de Oekraïense families rond de film. 

https://doopsgezindhaarlem.nl/agenda/detail/documentaire-where-are-you-adam

 De uitzonderlijke Oekraïense documentaire geeft een inkijkje in het leven van monniken op het Griekse schiereiland Athos met zijn schitterende natuur. De tijd wordt daar niet door de klok beheerst. De monniken gaan geheel op in hun werk en gebed en doorstaan beproevingen en moeilijkheden pijn. De beelden in de film raken je in je ziel. De documentaire is zichtbaar met liefde gemaakt is. Een trailer is te zien op: https://www.youtube.com/watch?v=h7o-P0VHO9w

Ik heet Katja Novikova en heb het genoegen samen te werken met Alexander Plyska, de producent van de Oekraïense documentaire “Where Are You, Adam?” (meer informatie vindbaar op: https://denpeirazei.com/). Als vrijwilliger zet ik me met hart en ziel in voor dit project, met de hoop dat ook het Nederlandse publiek de kans krijgt om deze indrukwekkende film te beleven.

 

Deze documentaire biedt een kijkje in het leven van de monniken op het Griekse schiereiland Athos. Tot nu toe is de film door ongeveer 200.000 mensen in 20 verschillende landen bekeken, en we streven ernaar een nog groter publiek te bereiken. De film is voorzien van Nederlandse ondertiteling.

Deze documentaire van de Oekraïense filmmaker Oleksandr Plyska en regisseur Aleksandr Zaporoshchenko was al in 22 verschillende landen te zien en heeft al verschillende prijzen gewonnen. De Nederlandse première was op 4 oktober 2022  in De Balie te Amsterdam.

We horen het graag

Groetjes, Katja Novikova, 0621703480