Winkelcentrum Schalkwijk on Tour

Het Isabel Bermejo Trio

Op 13 april zal er weer een concert plaats-vinden in de serie Schalkwijk on Tour. Ook voor dit concert zullen talentvolle jonge musici een staaltje van hun kunnen laten horen en zien: Het Isabel Bermejo Trio

Het concert begint om 13.00 uur en zal plaatsvinden op het plein voor de voormalige V&D in het winkelcentrum Schalkwijk.

Isabel Bermejo is cum laude afgestudeerd aan de Conservatoria van Maastricht en Rotterdam (Codarts). Isabel is afkomstig uit Spanje en haar specialisatie is Latin Music.
Haar trio is samengesteld uit de Griekse gitarist Michalis Michalidis en de Spaanse percusionist Javi Herreri. Beiden zijn getalenteerde musici die met verdienste aan Codarts zijn afgestudeerd.
Zij spelen verschillende vormen van Latin Music maar hebben een voorkeur voor Braziliaanse en Bolero muziek. In deze muziek zult u zeker ook jazz-invloeden kunnen ontdekken. Dat betekent dan ook dat warme muziek uit Latijns-Amerika zullen worden afgewisseld met Spaanse klanken, van bolero tot bossa nova. Er zullen onder andere stukken te horen zijn van Joao Gilberto, Jobim en Sergio Mendes.
Isabel is onder andere te horen geweest bij Vrije Geluiden en op het North Sea Jazz festival.

Hier de flyer!