Wonen aan de kop van het Spaarne

Komende zaterdag 12 oktober is de preview op de locatie van Haarlem Buiten

Iet giet oan! Komende zaterdag lijken de weergoden ons (redelijk) goed gezind! Dus we gaan er voor! Zaterdag (12 oktober) ben je van harte welkom voor de preview op de locatie van het nieuwbouwproject Haarlem Buiten!

Wil je langskomen? Meld je dan even aan!!

Wil je langskomen tijdens de preview op de Zuid Schalkwijkerweg, meld je dan hieronder aan! Er is namelijk veel belangstelling. We hebben verschillende tijden waarop je zaterdag langs kan komen: 10:00 uur, 11:00 uur, 12:00 uur, 13:00 uur en 14:00 uur. Zo proberen we te voorkomen dat iedereen tegelijk komt.
Had je je voor de vorige datum in september aangemeld, dan moet je dat helaas nu opnieuw even doen. Dat kan via deze link.

We snappen dat het misschien lastig kan zijn om op het laatste moment tijd vrij te maken zaterdag. Maar de opties waren helaas beperkt en de weersvoorspelling wisselt snel. Het alternatief zou pas na de herfstvakantie worden en dan is de kans op goed weer nog kleiner. We hopen dat je daar begrip voor hebt en dat we je zaterdag zien! Fingers crossed dat het droog blijft!!

Programma

Tijdens de preview geven we de meest actuele informatie over de plannen, laten we de eerste schetsen van de woningen zien en kun je op het terrein rondkijken. Geniet van de weidse uitzichten, het water en het groen. Proef het Haarlemse Buitenleven op de Zuid Schalkwijkerweg.
Op het programma staan:

  • Presentatie door de stedenbouwkundige over de woningbouwplannen
  • Informatie over de woningtypen
  • Met een bootje kun je de locatie vanaf het water bekijken
  • Voor kinderen zijn er activiteiten